21 Aralık 2010 Salı

Hayal Etmekle Başlıyor Her Şey...

Merhaba....

Bolivya'da dolunayla romantik randevuyu yazacağım fakat öncesinde sizinle paylaşmak istediğim bir cesur yüreğin bloğu, bir de sürprizim var.

Biliyorsunuz Patagonya'da ya da Andlar'da pedal çevirerek gezisini yapan insanları   görünce nasıl da imrendiğimi nasıl önlerinde saygıyla eğildiğimi anlatmıştım sizlere. Hostallerde karşılaştığımda soru yağmuruna tuttum onları, yaptıkları bence dünyanın en güzel gezme biçimi idi benim gözümde ve bir çok kere yazılarımda da yazdım.

Sonra bir gün bizim de böyle bir deli yüreğimiz olduğunu ve bu yüreğin Orta Asya'da pedal çevirdiğini okuyunca bloğundan takip etmeye başladım. Sanki o pedalları çeviren ben oldum, o maceralara ben atıldım. Bir yanım Güney Amerika'da iken, O'nun yazılarını okurken bir yanım da Güney Kore'de ya da Moğolistan'da oldu, apayrı dünyalara götürdü beni, farklı bir gezme tarzının kendi dilimde tadını yakaladım.

Sonra biz yazışmaya başladık ve Gürkan bana "hiç mi senin başından kötü bir olay geçmiyor? Blog günlük güneşlik" dedi ve ben de ailemi ve arkadaşlarımı endişelendirmemek için geçen olayları yazmamayı tercih ettiğimi söyleyince, "sen yaz ben bloğumda yayınlayayım" dedi. Benim için ne büyük bir onur, yazacağım facia hikayesi olsa bile çok sevindim. Yazıyı kendi bloğunda yayınladığı için çok teşekkür ediyorum Gürkan'a.

Şimdi sizleri hem bu cesur adamın dünyasına davet ediyorum hem de benim başımdan  geçen bir olaya daha ortak olmaya....

5 yorum:

  1. artık sır kalmadı gürkanın blogu bayağı meşhur ... :))
    gürkanın sayesinde seni tanıdım , blogunu okumayı yakında bitiririm bakalım gürkanın ki kadar güzel mi ..şaka şaka mutlaka güzeldir..salıcakla kal.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Murat....

    benim blog Gürkan'ın ki kadar hareketli değil, O bu işte bayaa usta ve kalemi çok güçlü... biz de keyif içinde okuyoruz ne güzel....

    sen de sağlıcakla kal....

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Cihan.....

    çok güzel buluşmalar bunlar kesinlikle... çok teşekkürler... sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. döndüğünde eğer ben hala yola çıkmamışsam, bi kahvemi iç noolur :)

    YanıtlaSil
  5. Anlaştık Aurora.... kahveler senden ama ;)))

    ne zaman çıkıyorsun yola????

    sevgiler....

    YanıtlaSil